Despre Noi

​Băuturile răcoritoare sunt un catalizator al interacţiunilor sociale, o oglindă a diversităţii umane și o cale către noi experienţe. Cu toate acestea, inovaţia a stagnat și accesul publicului larg la băuturi cu adevărat noi a devenit tot mai dificil. Liderii ezită să dezvolte categorii noi, iar majoritatea mărcilor emergente copiază produsele bine stabilite pe piaţă sau se orientează către artizanat.

Noi vrem să schimbăm asta. Brand-ul “chiar” a fost proiectat pentru a reprezenta în mintea consumatorilor un reper de răcoritoare moderne și accesibile publicului larg, aducând pe piaţă concepte noi, compatibile cu un stil de viaţă echilibrat.

Așadar, am pus bazele unei operaţiuni la scară largă, alături de parteneri cu o vastă experienţă în industria FMCG, atât pe piaţa autohtonă, cât și pe plan internaţional. Furnizorii de materie primă beneficiază de lanţuri de aprovizionare și pieţe de desfacere în întreaga lume, iar echipa de ingineri alături de care am dezvoltat produsele are în spate zeci de ani de experienţă în industrie. Facilitatea de producţie are capacitatea de a imbutelia peste 20 de mii de unităţi pe oră, iar cele două depozite din vestul și centrul ţării, ne ajută să optimizăm aspectele logistice ale operaţiunii.

Acesta este doar începutul.

Simfonio Drinks S.R.L
Tg. Mureș, România
ONRC J26-1452-2021
CIF RO44850410
(+40) 757 900 361